Skip to main content

«Δεν θα επιτρέψουμε παράνομες ενέργειες», τονίζει ο Ρέππας

Τη διαβεβαίωση ότι οι ελληνικές αστυνομικές αρχές διερευνούν τα επεισόδια εις βάρος Βούλγαρων οδηγών φορτηγών, προκειμένου να καταλογίσουν ευθύνες στους υπαίτιους, δίνει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών
Τη διαβεβαίωση ότι οι ελληνικές αστυνομικές αρχές διερευνούν τα επεισόδια εις βάρος Βουλγάρων οδηγών φορτηγών, προκειμένου να καταλογίσουν ευθύνες στους υπαίτιους, δίνει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, με επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών, Τεχνολογίας, Πληροφοριών και Επικοινωνιών της Βουλγαρίας Αλεξάντερ Τσβέτκοφ. Ο κ. Ρέππας εκφράζει παράλληλα τη λύπη του για τα γεγονότα, ενώ μεταφέρει την καταδίκη τέτοιων φαινομένων εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας.

Επίσης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός «δηλώνει ρητώς ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την εκδήλωση παράνομων ενεργειών, καταστροφή οχημάτων με ξένες πινακίδες, παράβαση της ακεραιότητας των φορτίων, συγκράτηση οδηγών δια της βίας και λοιπών αυθαίρετων ενεργειών που παρακωλύουν τις συγκοινωνίες».