Skip to main content

«Δεν θέλει να φύγει από την Πόρτο ο Χουλκ»

Την επιθυμία του Χουλκ να παραμείνει στην Πόρτο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τεόντορο Φονσέκα.

 

Στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» φιλοξενούνται δηλώσεις του εκπροσώπου του Χουλκ, Τεόντορο Φονσέκα, ο οποίος υποστήριξε πως ο πελάτης του επιθυμεί να παραμείνει στην Πόρτο. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Δεν νομίζω ότι θέλει να φύγει από την Πόρτο. Είναι ικανοποιημένος, του αρέσει ο σύλλογος αλλά και η πόλη. Η Πόρτο τον σέβεται και αυτός δεν είναι διατεθειμένος να φύγει. Όμως, όπως κάθε παίκτης, θέλει να παίξει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κάποια μέρα. Όταν γίνει αυτό θα καθίσουν και οι δυο πλευρές να μιλήσουν όπως έγινε με τους Ντέκο και Λισάντρο Λόπεζ. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι ένας αριθμός που δεν σημαίνει τίποτα».
 
Για τα μελλοντικά σχέδια του Χουλκ:
 
«Έλαβα τρεις προσφορές για τον Χούλκ στην αρχή της σεζόν, αλλά ο παίκτης μου τις απέρριψε αμέσως. Ήταν όλες καλύτερες οικονομικά από την Πόρτο, αλλά ήθελε να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν θα δεχθεί να παίξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Γι'αυτόν δεν είναι κίνητρο τα λεφτά αλλά οι αθλητικές φιλοδοξίες. Θέλει μια ομάδα που παλεύει για τίτλους παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα μεγάλο σχέδιο».