Skip to main content

Δεν τήρησαν ενός λεπτού σιγή οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας (vid)

Οι Σαουδάραβες παίκτες δεν στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης του περασμένου Σαββάτου στο Λονδίνο

Πλήθος αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο προξένησε η απόφαση των διεθνών ποδοσφαιριστών της Σαουδικής Αραβίας να μη συμμετάσχουν στην ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο.

Οι Σαουδάραβες αντιμετώπιζαν τους Αυστραλούς που με τη σειρά τους παρατάχθηκαν στο δικό τους ημικύκλιο για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων δεν στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, απέναντι από τους ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας, με τον κόσμο να ξεσπά μέσω των social media.

Αρκετοί ήταν αυτοί πάντως που προσπάθησαν να υποστηρίξουν τους Σαουδάραβες λέγοντας πως λόγω της κουλτούρας τους και της θρησκείας τους δεν συνηθίζουν να τιμούν έτσι τους νεκρούς.

Σε αυτούς υπήρξε ωστόσο και ο αντίλογος πως όσοι μουσουλμάνοι αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, τηρούν κανονικά τη συγκεκριμένη διαδικασία.