Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

H σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων του ακραίου καιρικού φαινομένου στη Χαλκιδική, τόνισε ο ΥΠΕΞ.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική και τη συμπαράσταση του στους κατοίκους που δοκιμάζονται από τις συνέπειες, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μέσω Τwitter.

Όπως επεσήμανε, το ΥΠΕΞ βρίσκεται σε επικοινωνία με τις διπλωματικές Αρχές άλλων κρατών για κάθε πληροφορία σχετικά με τα θύματα, τους τραυματίες και γενικότερα τους υπηκόους τους τους που βρίσκονται στην περιοχή.

«H σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων του ακραίου καιρικού φαινομένου στη Χαλκιδική, στις οποίες εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη μας», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας επίσης στους κατοίκους που δοκιμάζονται από τις συνέπειες, με την προσδοκία ότι υπό την επίβλεψη του κυβερνητικού κλιμακίου που έσπευσε στην περιοχή τα προβλήματα θα ξεπεραστούν το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε πως «τo Υπ. Εξωτερικών συνεχίζει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τις διπλωματικές αρχές άλλων κρατών σχετικά με την ταυτότητα των θυμάτων, την περίθαλψη τραυματιών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τους υπηκόους τους που βρίσκονται στην περιοχή».

Παράλληλα το υπουργείο Εξωτερικών, με ένα tweet στην ελληνική και αγγλική γλώσσα ανέφερε: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ισχυρής καταιγίδας στη Χαλκιδική - Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες & παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με τις Πρεσβείες των χωρών υπήκοοι των οποίων επλήγησαν»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ