Skip to main content

Δενδροφύτευση στο Φίλυρο από τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Φίλυρο και οι εθελοντές θα δώσουν ραντεβού στις 9.30 το πρωί στη διασταύρωση προς το Παιδικό Χωριό.

Οικολογική δράση με δενδροφύτευση μελισσοκομικών φυτών και δενδρυλλίων διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο του νομού Θεσσαλονίκης. Στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για την ενίσχυση του εθελοντισμού και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της ανάγκης για συνεργασία με την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και οι εθελοντές θα δώσουν ραντεβού στις 9.30 το πρωί στη διασταύρωση προς το Ελληνικό Παιδικό χωριό Φιλύρου - δίπλα στις ταχυδρομικές θυρίδες.

Στη δράση αρωγός είναι η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας που διαθέτει τα φυτά, ενώ θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την πανδημία. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα οριστεί νέα ημερομηνία.

«Η ρήση η ισχύς εν τη ενώσει χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις που διοργανώνουμε στον δήμο μας. Επιζητούμε τη συνεργασία με την κοινωνία και τους τοπικούς μας φορείς, όπως η δενδροφύτευση που συνδιοργανώνουμε με τον ιδιαίτερα δραστήριο Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Θεσσαλονίκης. Κάθε δένδρο που φυτεύουμε είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος και ένα βήμα για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο μας», τονίζει στο μήνυμα του δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήστε με το μέλος του ΔΣ του Μελισσοκομικού Συλλόγου Νομού Θεσσαλονίκης Παντελή Καραγουδάκη, στο τηλέφωνο: 6944684202.