Skip to main content

Δενδροφύτευση στο Δήμο Νεάπολης

Σφένδαμους, τούγιες, φράξους και καλλωπιστικές δαμασκηνιές επιστρατεύει ο Δήμος Νεάπολης σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών για την προστασία του περιβάλλοντος.
Την ευαισθησία και τον σεβασμό τους για το περιβάλλον πρόκειται να δείξουν οι κάτοικοι του Δήμου Νεάπολης αλλά και όλοι όσοι λάβουν μέρος στη δενδροφύτευση που διοργανώνει ο Δήμος και η Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής, Νεολαίας και Αθλητισμού, αύριο, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή Στρεμπενιώτη και περιμετρικά του Δήμου Νεάπολης. Τόπος συγκέντρωσης είναι η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη).

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα ζήτημα υψίστης σημασίας και η κίνηση αυτή του Δήμου έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να αναλάβουμε δράσεις μαζικά αλλά και σε ατομικό επίπεδο και πως η αδιαφορία έχει σοβαρό αντίκτυπο στην μελλοντική ποιότητα της ζωής μας.

«Εμείς λοιπόν περνάμε στη δράση! Δηλώνουμε «παρών» σε αυτή την προσπάθεια και σας παροτρύνουμε όλους να συμμετέχετε και εσείς. Σας περιμένουμε όλους να πρασινίσουμε την περιοχή»

Να είστε εκεί….

Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια και καπελάκια.