Skip to main content

Desk με... αιτήσεις για συμμετοχή στην ταινία του Μπαντέρας στη ΔΕΘ (φωτο)

Πολίτες που θέλουν να λάβουν μέρος ως κομπάρσοι στην ταινία, πηγαίνουν στο desk που έχει στηθεί στη ΔΕΘ για να κάνουν την αίτησή τους για συμμετοχή.

Αιτήσεις για συμμετοχή σε ρόλο κομπάρσων, για τα αυριανά γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Μηχανιώνα, συμπληρώνουν από το πρωί πολίτες, σε desk που έχει στηθεί για τον σκοπό αυτό στην έκθεση από την πύλη της ΧΑΝΘ.

Σύμφωνα με όσους μίλησαν στη Voria.gr θέλουν να λάβουν μέρος ως κομπάρσοι στην ταινία, για την εμπειρία καθώς θεωρούν ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για τη Θεσσαλονίκη και οι ίδιοι δύσκολα θα έχουν ξανά μια τέτοια δυνατότητα, ενώ κίνητρο αποτελεί το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί ένας μεγάλος χολυγουντιανός σταρ.

Την ίδια ώρα, εντός της ΔΕΘ, βρίσκονται σταθμευμένα όλα τα βαν, τα φορτηγά και τα αυτοκινούμενα με το προσωπικό και τον εξοπλισμό για τις ανάγκες των γυρισμάτων καθώς και τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στις σκηνές που γυρίστηκαν τόσο στον περιφερειακό όσο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.