Skip to main content

Δεσμεύσεις από τους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης ζητά το ΕΕΘ

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου συναντήθηκε με τους υποψήφιους δημάρχους Πέτρο Λεκάκη, Σπύρο Βούγια και Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Συναντήσεις με υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλη Ζορπίδη.

Τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε στο γραφείο του τους κ.κ. Πέτρο Λεκάκη, Σπύρο Βούγια και Παναγιώτη Ψωμιάδη, οι οποίοι συνοδεύονταν από συνεργάτες τους.

Στις συναντήσεις ο πρόεδρος του ΕΕΘ, που πλαισιώνεται από άλλα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ενημερώνει τους υποψηφίους για τις θέσεις του Επιμελητηρίου σχετικά με τα βασικά θέματα και προβλήματα της πόλης και της αγοράς αλλά και για το πως αντιλαμβάνεται ο φορέας τη συνεργασία του με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ακούει τις θέσεις των συνδυασμών για όλα τα θέματα και συζητά με τους επικεφαλής τους για τις προτάσεις τους, πάντα σε ένα θετικό κλίμα συνεργασίας και ενότητας, καθώς ο στόχος για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη είναι κοινός.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Ζορπίδης, «το ΕΕΘ ως φορέας έκφρασης και εκπροσώπησης των απόψεων των μελών του είναι πάντα πρόθυμο να ακούσει, τα συζητήσει αλλά και να διατυπώσει τις προτάσεις του γιατί αυτό αποτελεί καθήκον του».

«Πάγια θέση είναι ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα εξαντλούν την κοινωνική διαβούλευση πριν λάβουν την οποιαδήποτε απόφαση που αφορά στη λειτουργία της Αγοράς. Δεν γίνεται να αποφασίζεις για ανθρώπους και επιχειρήσεις και να μην τους ρωτάς καν. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτήν την επισήμανση γιατί δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές τις ζήσαμε αρκετές φορές», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.