Skip to main content

Δέσμευση Γερουλάνου για την κατασκευή του κωπηλατοδρομίου στην Κάρλα

Τη δέσμευση ότι θα κατασκευασθεί στην Κάρλα το Κωπηλατοδρόμιο αλλά και το Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Βόλου ανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος.
Τη δέσμευση ότι θα κατασκευασθεί στην Κάρλα το Κωπηλατοδρόμιο αλλά και το Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Βόλου, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, ανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Παύλου Μαρκάκη.

Ο κ. Γερουλάνος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δε θα διεξαχθούν σε άλλες πόλεις τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας επιρρίπτοντας ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην προετοιμασία της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στην απελθούσα κυβέρνηση. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού χαρακτήρισε μείζον αθλητικό γεγονός, πανελλήνιας εμβέλειας, τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων και επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για την επιτυχημένη διεξαγωγή τους.

Όσον αφορά τα έργα στο Κωπηλατοδρόμιο της Κάρλας και το Ιστιοπλοϊκό Κέντρο, ο κ. Γερουλάνος επισήμανε ότι αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.