Skip to main content

ΔΕΘ: Αναβαθμισμένη η Zootechnia του 2015

Οι προοπτικές ανάπτυξης της εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής θα βρεθούν στο επίκεντρο της 9ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία Zootechnia 2015.

Οι προοπτικές ανάπτυξης της εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής θα βρεθούν στο επίκεντρο της 9ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία Zootechnia 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΘ - Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου του 2015.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Zootechnia του 2015 με εφαλτήριο την αυξημένη επισκεψιμότητα της διοργάνωσης του 2013 κατά 66%, αναμένεται να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη.

Στα πλεονεκτήματα της έκθεσης περιλαμβάνεται και το γεγονός της πληθώρας ξένων επισκεπτών, με δεδομένο πως στη Zootechnia του 2013 βρέθηκαν επισκέπτες από την Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Δανία, πΓΔΜ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Λίβανο, Μαυροβούνιο, Αυστρία, Φιλανδία, Βέλγιο, Κόσοβο, Ισπανία και Ολλανδία.

Η Zootechnia του 2015 θα πλαισιωθεί από το Pet Festival, όπου θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων προϊόντα και υπηρεσίες για τα κατοικίδια ζώα. Ακόμη, αναμένονται αυξημένες συμμετοχές και στο Σαλόνι Αλόγου, όπου όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, το θέαμα θα αποζημιώσει τους επισκέπτες.