Skip to main content

ΔΕΘ: Έρχεται η 29η Agrotica στις 27 με 30 Ιανουαρίου 2022

Η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, θα πραγματοποιηθεί από τις 27-30 Ιανουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη

Η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, θα πραγματοποιηθεί από τις 27-30 Ιανουαρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΘ, η έκθεση Agrotica του 2022 έχει ήδη καλύψει με εκθεσιακές συμμετοχές το σύνολο των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων επιχειρήσεων και φορέων του κλάδου και με αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με βασει των επιδημιολογικών και υγειονομικών δεδομένων που θα ισχύουν την περίοδο διοργάνωσης της.

«Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε των προκλήσεων της πανδημίας, τα σχέδια βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα αποτελέσουν το επίκεντρο της Agrotica», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΕΘ.

Η Agrotica καλεί όλους τους αγρότες, γεωργούς και όσους ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή από τις 27-30 Ιανουαρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Φωτογραφία αρχείου