Skip to main content

ΔΕΘ: Φρέσκος «αέρας» στον κλάδο φρούτων και λαχανικών

Στην Freskon, από τις 21-23 Απριλίου, ο επισκέπτης και ο εκθέτης θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες

Μία «φρέσκια» έκθεση, που σταδιακά εισέρχεται σε περίοδο ωριμότητας, αποδίδοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, δίνει «ραντεβού» με τους εκθέτες και τους επισκέπτες της από τις 21-23 Απριλίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

O λόγος γίνεται για την έκθεση Freskon, που δεν είναι ένα απλό εκθεσιακό γεγονός, αλλά μία διεθνής εμπορική συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η έκθεση ενσωματώνει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και την B2B Freshcon Market, ενώ κυρίαρχο γεγονός της θα είναι το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τα Πράσινα Λαχανικά & το Σπαράγγι.

Στην Freskon, που αποτελεί καρπό συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo και του περιοδικού Φρουτονέα, ο επισκέπτης και ο εκθέτης θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες, καθώς θα μπορέσει να συναντήσει τους σημαντικότερους διακινητές των φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.