Skip to main content

ΔΕΘ-Helexpo: Μεγάλη η απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη, δυσαναπλήρωτο το κενό

Ο Μπόρις Μουζενίδης τιμούσε επί χρόνια με την εμπιστοσύνη του την τουριστική έκθεση Philoxenia, αναφέρει ο εκθεσιακός φορέας

Τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του ιδρυτή και προέδρου του ομίλου Μουζενίδη, Μπόρις Μουζενίδη, ενός ανθρώπου που συνέβαλε τα μέγιστα στον ελληνικό τουρισμό, εκφράζει η ΔΕΘ-Helexpo. Ο Μπόρις Μουζενίδης τιμούσε επί χρόνια με την εμπιστοσύνη του την τουριστική έκθεση Philoxenia, κατέχοντας διαχρονικά μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές της συμμετοχές.

Για πρώτη φορά συμμετείχε στη Philoxenia το 2012 με τη Mouzenidis Travel και έκτοτε η παρουσία του -στη συνέχεια και ως όμιλος- ήταν αδιάλειπτη μέχρι και την τελευταία διοργάνωση του 2019. Κάθε χρόνο μάλιστα, σύμφωνα με τη ΔΕΘ-Helexpo, η εκθεσιακή του συμμετοχή μεγεθυνόταν. Με την αεροπορική εταιρεία του ομίλου, δε, την Ellinair, ήταν από το 2016 χορηγός στο τουριστικό συνέδριο της Philoxenia.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του εκθεσιακού φορέα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα, που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό, καταλήγει η ανακοίνωση.