Skip to main content

ΔΕΘ: Πάνω από 75 χιλ. επισκέπτες στο περίπτερο της ΕΛΑΣ

Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo τίμησε σήμερα την ηγεσία της ΕΛΑΣ για την επιτυχή λειτουργία του πληροφοριακού κέντρου στην 84η ΔΕΘ.

Απονεμήθηκε σήμερα, από τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, στο Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, τιμητική πλακέτα για τη συμβολή και τη συμμετοχή της στην 84η Δ.Ε.Θ.

Την πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, απένειμε τιμητική πλακέτα του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, για την πολύτιμη στήριξη στην επιτυχή λειτουργία του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην 84η ΔΕΘ.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος απένειμε αναμνηστικό του Σώματος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO Κυριάκο Ποζρικίδη και στον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αλέξανδρο Τσαχτσιρλή. 

To Πληροφοριακό  Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο εγκαινιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο, υποδέχτηκε περισσότερους από 75.000 πολίτες.