Skip to main content

Δεύτερο κρούσμα βίας σε βάρος φιλάθλων του Άγιαξ

Δεύτερη επίθεση σε βάρος φιλάθλου του Άγιαξ -εκδρομέα από την Ολλανδία- σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Δεύτερη επίθεση σε βάρος φιλάθλου του Άγιαξ -εκδρομέα από την Ολλανδία- σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ομάδα οκτώ ατόμων, που έφεραν μπλούζες με διακριτικά του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν, στις 4 τα ξημερώματα, απρόκλητα, με γροθιές, σε Ολλανδό φίλαθλο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Λίγες ώρες νωρίτερα, τέσσερις συμπατριώτες τους, επίσης φίλοι του Άγιαξ, που μετέβησαν στην πόλη για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δέχθηκαν αναίτια επίθεση από ομάδα αγνώστων που έφεραν διακριτικά του Δικεφάλου.

Με τη χρήση σωματικής βίας, οι δράστες άρπαξαν από τα θύματά τους τσαντάκι, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών αρχών δεν κατέστη μέχρι στιγμής εφικτό να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες των δύο των περιστατικών.