Skip to main content

Δεξίωση από το Ιταλικό προξενείο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο

Η καθιερωμένη δεξίωση για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο The Met. Πλήθος επίσημων παρευρισκομένων.

Την καθιερωμένη δεξίωση με την ευκαιρία του νέου έτους, η οποία ακολούθησε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου, παράθεσαν την περασμένη Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου το Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο The Met.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η διευθύντρια του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου κα Anna Mondavio, o Αντινομάρχης της περιοχής της Cosenza κος Marco Ambrogio η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων της Cosenza κα Rosaria Succurro και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτισμού Ιταλίας κος Mariano Marchese.

Στην πρόσκληση του Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου της Ιταλίας στην Θεσσαλονίκη, κου Χρήστου Σαραντόπουλου, ανταποκρίθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μεταξύ των οποίων η  Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, o Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κος Σωκράτης Φάμελλος, o Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης κος Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Γιάννης Μπουτάρης, οι βουλευτές κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κ.κ. Γεώργιος Ορφανός, Νικόλαος Ταχιάος, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κος Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κος Δαϋίδ Σαλτιέλ, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων κος Σπύρος Πέγκας, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και σύσσωμη η Ιταλική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης.