Skip to main content

Δεξίωση στα Σκόπια από τον Έλληνα πρέσβη για την 25η Μαρτίου

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης παρέθεσε δεξίωση στον πρωθυπουργό και υπουργούς της χώρας. Τετ α τετ Μπόλαρη - Ζάεφ πριν την εκδήλωση.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και αρκετοί ακόμη υπουργοί της χώρας παρέστησαν στη δεξίωση που παρέθεσε, σήμερα, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβης Δημήτρης Γιαννακάκης.

Στη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σκοπίων, παρέστησε επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας όπου συμμετέχει, ως συμπροεδρεύων, στην δεύτερη συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.
 
Οι κ.κ. Ζάεφ και Μπόλαρης είχαν σύντομη συνομιλία, στη διάρκεια της δεξίωσης.  

Στη δεξίωση του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας παρέστησαν ακόμη πρέσβεις ξένων χωρών στα Σκόπια, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Μακεδονίας και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.