Skip to main content

Δια ποδός… Πούκι η επάνοδος της Νόριτς στην Premier League (vid)

Τα «Καναρίνια» αναμένεται να ακολουθήσει στην μεγάλη κατηγορία η δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία περιμένει μια «γκέλα» της τρίτης Λιντς.

Με πρωταγωνιστή τον… ιπτάμενο Φινλανδό Τεέμου Πούκι των 28 γκολ στη σεζόν, η Νόριτς εξασφάλισε μετά και τη νίκη επί της Μπλακμπερν την επιστροφή της στην Πρεμιερσιπ, έπειτα από ένα διάλειμμα πέντε ετών στην Τσάμπιονσιπ.

Περιέργως, ο Πούκι δεν σκόραρε στο 2-1 επί της Μπλάκμπερν στο «Κάροου Ρόουντ», με το οποίο εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο η ομάδα του Γερμανού Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος ανέλαβε τη Νόριτς τον Μάιο του 2017, προερχόμενος από την δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τα «Καναρίνια» αναμένεται να ακολουθήσει στην μεγάλη κατηγορία η δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία περιμένει μια «γκέλα» της τρίτης Λιντς για την τυπική επισφράγιση της επιστροφής της στην Premier League, για πρώτη φορά από το 2007.

Το τρίτο εισιτήριο θα διεκδικήσουν στα πλέι οφ η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, η Γουέστ Μπρόμιτς, η Αστον Βίλα και η Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ ή η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.