Skip to main content

Διαβούλευση για τις μεταφορικές υποδομές της Θεσσαλονίκης

Την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την ανάπτυξη των μεταφορικών υποδομών της Θεσσαλονίκης θα έχουν μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι οργανώσεις και οι πολίτες της πόλης.
Την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και σκέψεις για την ανάπτυξη των μεταφορικών υποδομών της Θεσσαλονίκης στην περίοδο μέχρι το 2020 θα έχουν μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι οργανώσεις και οι πολίτες της πόλης.

Οι φορείς μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους στη διαβούλευση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής απόψεων και διαλόγου το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ώστε να ακολουθήσουν οι επόμενες προβλεπόμενες ενέργειες για την προώθηση των έργων.

Τη δημόσια διαβούλευση γύρω από το Σχέδιο έχει αναλάβει το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το οποίο ανάρτησε το κείμενο στην ιστοσελίδα του (www.tkm.tee.gr).Οι απόψεις όλων είναι ευπρόσδεκτες στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου TADE@central.tee.gr.

«Η συμμετοχή όλων στη δημόσια διαβούλευση είναι απαραίτητη. Τυχόν αδράνεια και αδιαφορία θα έχουν ως ενδεχόμενο αποτέλεσμα την προώθηση λύσεων με αδυναμίες και τρωτά σημεία και την απώλεια μιας μεγάλης ευκαιρίας για αλλαγή στην πόλη, με βάση τις ανάγκες και τις προτάσεις των ίδιων των πολιτών της», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ.