Skip to main content

Διαδικτυακή εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Παρασκευή από το ΑΠΘ

Η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, 19.00-20.30, μέσω Zoom.

Την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου τιμά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Το ΑΠΘ θυμάται και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου».

Η εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, 19.00-20.30, μέσω Zoom.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας Χρίστος Ζαφείρης, ενώ δευτερολογεί ο Μεταπτυχιακός Φοιτητής του ΑΠΘ Άρης Ταχινοζλής. Η Ηθοποιός Έφη Σταμούλη διαβάζει τη δήλωση του Γιώργου Σεφέρη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Δημήτρης Μαυροσκούφης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, ο πρώην Βουλευτής, κρατούμενος της δικτατορίας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, και η Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ρία Καλφακάκου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.auth.gr/video/28591