Skip to main content

Διαδικτυακή εκδήλωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο από τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΚΕΠΚΑ και θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά το Σάββατο 17 Απριλίου στις 16:00 ύστερα από πρόσκληση του δήμου

Διαδικτυακή εκδήλωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο διοργανώνεται από το ΚΕΠΚΑ – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ύστερα από την πρόσκληση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 16:00.

Η εκδήλωση διογρανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ και σε συνεργασία με τη δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ, που οργανώνουν τον δεύτερο κύκλο με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όλο τον μήνα Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 16:00.

Ο κ. Νικόλαος Τσεμπερλίδης, πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ θα μιλήσει για το «ηλεκτρονικό Εμπόριο-Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών-Διαδικτυακές απάτες-Συμβουλές για online αγορές εν όψει των πασχαλινών αγορών». Επιπλέον, ο κ. Νικόλαος Τσεμπερλίδης θα απαντήσει σε ερωτήσεις, τις οποίες οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν τηλεφωνικά έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 στα τηλέφωνα 2310762400, 2310759766.

H διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, η κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ και ο κ. Κώστας Αμανατιάδης, πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ-Ε .Την οργάνωση –συντονισμό- παρουσίαση έχει αναλάβει η κ. Νίκη Στρατηλάτη, Δημοσιογράφος Συγγραφέας.