Skip to main content

Διαδικτυακή «επιχείρηση» έκλεινε ερωτικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες τρία άτομα στο πλαίσιο ερευνών για παράνομη διακίνηση γυναικών και έκδοσή τους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ιστοσελίδα συνοδών κυριών έκλεινε ερωτικά ραντεβού με ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες, έναντι αμοιβής. Η ιστοσελίδα εντοπίστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Χθες το απόγευμα δύο νεαρές, μια 32χρονη από την Αλβανία και μια 34χρονη από τη Ρωσία, με εντολή της διαδικτυακής «επιχείρησης», αφίχθησαν σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να πραγματοποιήσουν προσυμφωνημένα διαδικτυακά ραντεβού, όπου τις μετέφερε με όχημα 29χρονος Ρουμάνος, ο οποίος και συνελήφθη για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Μία εκ των δύο εκδιδόμενων γυναικών προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαμονή της στην Ελληνική επικράτεια κατείχε έγγραφο αμφιβόλου γνησιότητας, οπότε και συνελήφθη για πλαστογραφία.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο γυναίκες, εντοπίστηκε 31χρονη Ρωσίδα, επίσης εκδιδόμενη, η οποία συνελήφθη για μαστροπεία καθώς προήγαγε στην πορνεία την 34χρονη κοπέλα, ενώ στη δεύτερη βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.