Skip to main content

Διαδικτυακή συναυλία για το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο διοργανώνουν συναυλία που θα γίνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαδικτυακή συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» η οποία θα προβληθεί ζωντανά μέσω live streaming την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00 - 21.00. Η συναυλία θα γίνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τραγουδούν οι:

Γεωργία Βακάλη,
Ιωάννα Γιαννοπούλου,
Σοφία Κίλια,
Βασιλεία Τζίνα,
Κική Τσαλίκη και
Ταττιάν Σεργιάδη.

Μουσικοί οικοδεσπότες είναι οι:

Θάνος Γκιουλετζής και
Αχιλλέας Σοφούδης.

«Μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη και την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας. Μια βραδιά για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ζωή, να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά αλλά και να αφεθούμε στη μαγεία της μουσικής από την ασφάλεια των σπιτιών μας», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

«Ευχαριστούμε πολύ, το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο για τη φιλοξενία και τη συν-διοργάνωση, την Μάκβελ και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο για τη χορηγία, τη ψηφιακή σκηνή eStage.gr για τη δωρεάν μετάδοση, τη Βιοδιάγνωση Check up για τα δωρεάν μοριακά τεστ σε όσους θα συμμετέχουν, το αρτοζαχαροπλαστείο Κυριακίδης Αρτοζαχαροπλαστεία, το Στάγκος Άνθη-Φυτά για τη διακόσμηση, το Precious Jewelry για τα γούρια και τη Robotics 4 All Group και τον Ηλία Ουζουνίδη για τα δημιουργικά», συμπληρώνουν οι διοργανωτές.

Συντονίστρια της βραδιάς η δημοσιογράφος, Μαρία Στύλου.

Μπορείτε να στηρίξετε τον σύλλογο κάνοντας τη δωρεά σας κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Διοργάνωση

Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης και
Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας.