Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Το κάλεσμα του Λίλτση σε διαδικτυακό... παραμύθι

Η συγγραφέας Βούλα Παπατσιφλικιώτη διάβασε με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε διαδικτυακή μετάδοση το παραμύθι της «Μάθε το φόβο να νικάς».

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Γιώργος Λίλτσης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Παύλου Μελά και η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», προκειμένου μικροί και μεγάλοι που μένουν σπίτι να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Προσκάλεσε τη συγγραφέα Βούλα Παπατσιφλικιώτη να διαβάσει το παραμύθι της «Μάθε το φόβο να νικάς» και το μετέδωσε από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Το διαδικτυακό ραντεβού δόθηκε το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα. Η συγγραφέας πήρε θέση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και είπε το παραμύθι της...

«Κι όταν όλα αυτά κάποτε τελειώσουν, θα τα διηγούμαστε ως ιστορία.Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που ζούμε όλοι πρέπει να συνηθίσουμε στη νέα... κανονικότητα. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε σπίτι, μένουμε μακριά για να μείνουμε... μαζί! Φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις, τηρούμε τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου) η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να περάσουν δημιουργικά το απόγευμά τους ακούγοντας ένα... παραμύθι. Ένα διαδικτυακό παραμύθι που στέλνει το μήνυμα να νικήσουμε το φόβο μας. Η Βούλα Πατσιφλικιώτη αποδέχτηκε την πρόταση της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και την ευχαριστούμε θερμά. Αυτή την δύσκολη περίοδο θα την περάσουμε μαζί, από... απόσταση» σχολίασε ο κ. Λίλτσης.