Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
x

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ COSMOS

Το Mediterranean Cosmos διοργανώνει την εκδήλωση «Kids in Pyramids» με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών για την αρχαία Αίγυπτο.

Από τη 1 έως τις 16 Μαρτίου, το Mediterranean Cosmos διοργανώνει την εκδήλωση «Kids in Pyramids», ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό σε άλλη χώρα και άλλη εποχή.

Μέσα από μια ξενάγηση σε 3 σταθμούς και υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνοδών, οι μικροί επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγευτικό πολιτισμό της αρχαίας Αιγύπτου, να  ανακαλύψουν τις  μούμιες, τον Τουταγχαμών, να επισκεφθούν τον θρόνο του Φαραώ, να κάνουν ανασκαφές στην άμμο, να αναζητήσουν τον κρυμμένο θησαυρό και να αποκρυπτογραφήσουν τα ιερογλυφικά μέσα από τα πιο ξεχωριστά διαδραστικά παιχνίδια.

Βασικός στόχος της εκπαιδευτικής εκδήλωσης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να τους δώσει με τον πιο βιωματικό τρόπο τα ερεθίσματα για μια πρώτη επαφή με την αρχαία Αίγυπτο και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματά της.

«Ζήστε μαζί μας την αξέχαστη αυτή εμπειρία, εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου και γίνετε και εσείς μικροί αρχαιολόγοι!» το μήνυμα των διοργανωτών.

Η αξέχαστη εμπειρία στον μαγικό κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου, όπου τα παιδιά μπορούν να μετατραπούν σε μικρούς αρχαιολόγους, είναι δωρεάν, καθώς η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δήλωση συμμετοχών θα γίνεται στην Κόκκινη Πλατεία του εμπορικού κέντρου (επίπεδο 0) και αφορά παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών.

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα – Παρασκευή    17:00 – 20:00
Σάββατο        12:00 – 19:00

Στην εκδήλωση μπορούν να ξεναγηθούν κατόπιν κράτησης και σχολεία από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 10:00 – 13:00. (Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο πληροφοριών @ Μπλε Πλατεία, 2310489571 – info@medcosmos.gr)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ