Skip to main content

Διαφάνεια ζητάει ο Ηρακλής

Το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων που κατατέθηκαν στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, από το 2005 και μετά, ζητά επίσημα η ΠΑΕ Ηρακλής σε σχετική τοποθέτησή τους, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγο
Το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων που κατατέθηκαν στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, από το 2005 και μετά, ζητά επίσημα η ΠΑΕ Ηρακλής σε σχετική τοποθέτησή τους, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου στο διαδίκτυο.
Διαφάνεια για όλους ζητούν με τοποθέτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή οι φίλοι του «Γηραιού», ενώ ζητούν το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων που κατατέθηκαν στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ από το 2005 και μετά.
Η τοποθέτηση αναφέρει τα εξής:
«Η υπόθεση του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου αφορά σε όλους τους πολίτες, καθώς χρηματοδοτείται και επιβιώνει από όλους τους φορολογουμένους.
Αυτή η προϋπόθεση ύπαρξης του ποδοσφαιρικού χώρου συνεπάγεται την αδυναμία αποδοχής της οποιασδήποτε «ρήτρας εμπιστευτικότητας», που έρχεται αντιμέτωπη με το αίτημα της απόλυτης διαφάνειας της εποχής μας. Αν και εφόσον η ΕΠΟ επιθυμεί να διαφυλάξει το κύρος της, οφείλει να ανοίξει και να δώσει στην δημοσιότητα το περιεχόμενο όλων των φακέλων, όλων των ΠΑΕ, από το 2005, όταν και καθιερώθηκε η διαδικασία της αδειοδότησης, μέχρι σήμερα. Τίποτε δεν πρέπει να μείνει θολό, τίποτε δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι. Η ΠΑΕ Ηρακλής απαιτεί από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας την απόλυτη διαφάνεια. Εδώ και τώρα άνοιγμα των φακέλων για την διαφάνεια και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας».