Skip to main content

Διαφωνία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για κοινές κινητοποιήσεις;

Δεν φαίνονται να καταλήγουν σε συμφωνία κορυφής για κοινές απεργιακές κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που περιέρχονται σε γνώση της Voria.gr και κάνουν λόγο για δι
Δεν φαίνονται να καταλήγουν σε συμφωνία κορυφής για κοινές απεργιακές κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που περιέρχονται σε γνώση της Voria.gr και κάνουν λόγο για διχογνωμίες και διαφωνίες, οι οποίες οδηγούν σε αδιέξοδο μια πολιτική σύμπραξης. Αν αυτή η εξέλιξη επιβεβαιωθεί και στην πράξη, τότε το κίνημα αντίδρασης στις πολιτικές της κυβέρνησης, θα είναι σαφώς χαλαρότερο, γεγονός το οποίο αναμένεται να βοηθήσει στη λήψη και στην εκτέλεση των όποιων αποφάσεών της.

Ήδη, πάντως, επιμέρους απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ακόμα και σήμερα. Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει γι΄ αυτό το 24ωρο, τους δικηγόρους, τους νοσοκομειακούς γιατρούς, τους διπλωμάτες, τους πωλητές των λαικών αγορών και μια σειρά από άλλους επαγγελματίες.