Skip to main content

Διαφωνίες στον ΟΑΣΘ για το ξήλωμα των πασαλακίων στην Ερμού

Διαφορετικές απόψεις από διοίκηση και εργαζόμενους του ΟΑΣΘ για το εάν έπρεπε ή όχι να αφαιρεθούν τα πασαλάκια στην οδό Ερμού

Η κίνηση της δημοτικής αρχής να ξηλώσει τα πασαλάκια στην οδό Ερμού, στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει διαφωνίες μέσα στον ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, αντίθετες απόψεις για το εάν έπρεπε να αφαιρεθούν ή όχι τα πασαλάκια διατυπώνουν διοίκηση και εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών.

Μιλώντας στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση του Οργανισμού είχε επισημάνει στον δήμο Θεσσαλονίκης την «αναγκαιότητα να απομακρυνθούν τα πασαλάκια από την οδό Ερμού, δεδομένων των καθυστερήσεων που σε πολλές περιπτώσεις σημειώνονταν στη διέλευση των αστικών λεωφορείων».

Διαβάστε: Δήμος Θεσσαλονίκης - Γιατί αφαιρέθηκαν τα πασαλάκια από την οδό Ερμού

Ωστόσο, αντίθετη θέση έχει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης. Με δηλώσεις του στη Voria.gr τόνισε ότι η τοποθέτησή τους από τη διοίκηση Μπουτάρη στη συγκεκριμένη οδό είχε βελτιώσει αισθητά την κυκλοφορία των λεωφορείων.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος σημείωσε είχε δώσει συγχαρητήρια για την τοποθέτησή τους τότε στον πρώην δήμαρχο και είχε καλέσει και άλλους δήμους να τοποθετήσουν πασαλάκια σε ορισμένους δρόμους.