Skip to main content

Διαγνώστηκε με καρκίνο η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας

Η γνωστή δημοσιογράφος,Σάρα Καρμπονέρο ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες για να το ξεπεράσει

Άσχημα νέα ξανά για την οικογένεια του Ίκερ Κασίγιας, αφού η σύζυγος του, Σάρα Καρμπονέρο, διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφος γνωστοποίησε ότι υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει:

«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά», έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος που ζήτησε από τους συναδέλφους της τον σεβασμό και την κατανόηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Υπενθυμίζεται πως ο Κασίγιας υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και ο Ισπανός πορτιέρε γλίτωσε τον κίνδυνο. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, ωστόσο είναι άγνωστο ποια θα είναι η απόφαση του μετά και την άσχημη είδηση με την περιπέτεια υγείας της συζύγου του.