Skip to main content

Διαγωνισμός για διαμόρφωση oλοκληρωμένου ΣΒΑΚ στον Δ.Παύλου Μελά

Ανοιχτό διαγωνισμό προκήρυξε ο δήμος Παύλου Μελά για την ανάθεση μελέτης με τίτλο "Εκπόνηση σχεδίου βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας" (ΣΒΑΚ).

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 έχουν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε ο δήμος Παύλου Μελά για την ανάθεση μελέτης με τίτλο "Εκπόνηση σχεδίου βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας" (ΣΒΑΚ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του Δήμου, στόχος είναι η βελτίωση των καθημερινών αστικών μετακινήσεων ανθρώπων και αγαθών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που σχετίζονται με την κυκλοφοριακή οργάνωση, την κινητικότητα και την προσβασιμότητα.

Με την εφαρμογή του ολοκληρωμένου ΣΒΑΚ και την καλύτερη αξιοποίηση των υφιστάμενων οδικών υποδομών σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία «θα επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των κατοίκων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών - τμήμα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και μελετών έργων του δήμου Παύλου Μελά, η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 11/09/2020.

«Οι πολίτες και η διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά σχεδιάζουν την πόλη μας για τα επόμενα χρόνια. Με την προκήρυξη της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών για εκπόνηση του ΣΒΑΚ, καλούμαστε όλοι μαζί μέσα από τη δημιουργική οδό της κοινής λογικής και του διαλόγου, να πράξουμε τα αυτονόητα για τον τόπο μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, προσθέτοντας πως «το ΣΒΑΚ δεν είναι απλά μια κυκλοφοριακή μελέτη, αλλά ένας στρατηγικός - οραματικός σχεδιασμός, ένα χρήσιμο εργαλείο, μια στοχευμένη θετική συνέργεια για την αστική αναζωογόνηση».