Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΚΟ AFIXIS

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευφυής και απλή λύση ενός προβλήματος ή ο πειραματισμός με μια νέα τεχνολογία προγραμματισμού και design

Διαγωνισμός πληροφορικής και προγραμματισμού για φοιτητές και νέους γενικότερα, οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα 9-11 Νοεμβρίου από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Αfixis.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι «η ευφυής και απλή λύση ενός προβλήματος ή ο πειραματισμός με μια νέα τεχνολογία προγραμματισμού και design».

Ο διαγωνισμός θα γίνει στον χώρο «OK! Thess» (Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη) και απευθύνεται σε φοιτητές και νέους προγραμματιστές, designers κ.λπ., όλων των επιπέδων (από αρχάριους μέχρι προχωρημένους).

Στόχος του Afixis (afixis.org) είναι να συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές όλων των ηλικιών με γνώμονα την καλλιέργεια της προσωπικότητά τους και των ικανοτήτων τους.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αναπτύσσει τη δράση του στην Ελλάδα, έχοντας συνεισφέρει στην ενίσχυση περισσότερων από 2500 μαθητών και φοιτητών μέχρι σήμερα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ