Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ

Ένας 39χρονος μετέφερε με όχημα έντεκα αλλοδαπούς που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, τους οποίους αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών προχώρησαν άντρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 39 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, εγκληματική οργάνωση, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία.

Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν όχημα εμφανώς έμφορτο με άτομα, με οδηγό τον 39χρονο, το οποίο αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή των Διαβατών, 11 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, όπου τους παρέλαβε ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργός του, προκειμένου να τους οδηγήσει σε κοντέινερ.
 
Όπως διαπιστώθηκε το όχημα μεταφοράς έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ