Skip to main content

Διακοπές ρεύματος για τρεις ημέρες σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Σήμερα χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή των Συκεών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν από σήμερα έως και την Παρασκευή οι καταναλωτές σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή των Συκεών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, από τις 08:00 έως τις 11:00 δεν θα έχει ρεύμα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Πόντου, Σουρμένων, Βύρωνος(απο Πηλίου ως Πόντου), Τριπόλεως, Νικομήδειας.

Από τις 08:00 έως τις 11:00 η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Νίγδης, Βουλγαροκτόνου, Κυριακοπούλου, Γεννηματά(από Ν. Παρασκευά ως Ζαρίφη), Ζαρίφη(από Γεννηματά ως Κορυτσάς), Ρ. Φεραίου(απο Ν. Παρασκευά ως Κορυτσάς),Α. Παπανδρέου 118-120.

Από τις 11:00 έως τις 13:30 η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Α. Παπανδρέου (από Επταπυργίου ως Παγγαίου), Λασάνη, Ιερολοχιτών, Φιλ. Εταιρείας, Μουργκάνας, Παγγαίου, Κρήτης.

Αύριο προβλήματα θα σημειωθούν από τις 8.00 έως τις 12.00 στη Θεσσαλονίκη η περιοχή μεταξύ των οδών Αγ. Πάντων με Γιαννιτσών, η Εθνική Τράπεζα και η Κτηνιατρική Σχολή ΑΠΘ.

Τέλος, την Παρασκευή διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τις 14.00 στην περιοχή του Χορτιάτη και συγκεκριμένα, στην κοινοτητα Ασβεστοχωρίου, η περιοχή της Εκκλησίας Αγ. Γεωργίου, η περιοχή προς το γυμνάσιο - λύκειο και η περιοχή προς την έξοδο του χωριού, έως την αρχή της κοινότητας Εξοχή.