Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σε δύο δήμους της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα το πρωί καταναλωτές σε περιοχές δύο δήμων της Θεσσαλονίκης - Αναλυτικά οι ώρες και τα σημεία.

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές δύο δήμων της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει για σήμερα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 καταναλωτές στην περιοχή του Ευόσμου και συγκεκριμένα, στις οδούς Χρυσοστόμου Δ., Παπάγου, Ιτέας, Κριεζώτου, Μαυροματέων, Ανθόκηπων & Αγ. Κωνσταντίνου, στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.

Διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.30 και στον δήμο Λαγκαδά και συγκεκριμένα στο κέντρο της περιοχής, στο τμήμα της οδού Βασ. Αλεξάνδρου, οι εκκλησίες Αγία Παρασκευή, Κοίμηση Θεοτόκου, τα Κοιμητήρια, καταστήματα, δημαρχείο, Εθνική Τράπεζα κλπ και το εργοστάσιο Σάλτσες.

Τέλος, στον ίδιο δήμο, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 14.30, θα μείνουν χωρίς ρεύμα στην περιοχή από Σφαγεία προς Κολχικό, Εργοστάσια Πασκάλ, Δέλτα, Μακρόπουλος - Ημερίδης, καθώς και βενζινάδικα, σπίτια, αρδευτικά, στάβλοι, συνεργεία αυτοκινήτων, πτηνοτροφεία κλπ.