Skip to main content

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν την Πέμπτη νοικοκυριά και καταστήματα σε περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Διακοπές της ηλεκτροδότησης έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη σε περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 μέχρι τις 10:30 καταναλωτές στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή κοντά στο γήπεδο του Αγίου Παύλου (περιφερειακός δρόμος) και την περιοχή του Κέδρινου Λόφου (κοντά στο αντλιοστάσιο).

Ακόμα, από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Πολίχνη και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στην Αερογέφυρα Σταυρούπολης αλλά και κοντά στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην οδό Λαγκαδά και τα κάθετα δρομάκια αυτής προς την έξοδο της πόλης.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των δρόμων 28 Οκτωβρίου, Πέραν, Κανάρη, Πλαστήρα, Σουλίου, Θησέως, Πατρ. Ιωακείμ και Γρηγορίου Ε' στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Στον ίδιο δήμο, δεν θα έχουν ρεύμα από τις 11:00 έως τις 14:00 οι καταναλωτές στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ευρυπίδου, Ολυμπιάδος, Θησέως, Μπουμπουλίνας, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρας, Μεσολογγίου, Ελευθερίας και Βάρναλη.

Τέλος, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 10:30 έως τις 14:00 στο Ασβεστοχώρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Ειδικότερα θα μείνουν χωρίς ρεύμα οι καταναλωτές στις οδούς Ρόδων, Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθν. Αντιστάσεως αλλά και όσοι βρίσκονται στην περιοχή κοντά στην Σοκολατοποιία (δρόμος προς Φιλίππειον).