Skip to main content

Διακοπές σε βίλες-στολίδια στη Χαλκιδική - Ποιες οι τιμές τους

Ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές για Κροίσους - Πού βρίσκονται οι ονειρεμένες εξοχικές κατοικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής.

Πώς θα αισθανόταν ο Ροβινσώνας Κρούσος αν κατέληγε σε μια μαγευτική παραλία που διέθετε μια απομονωμένη βίλα με όλες τις παροχές, με πισίνα, τζακούζι και ότι μπορεί να συνδυάσει την καλοκαιρινή ανάπαυλα με την...κοινωνική αποστασιοποίηση;

Όπως νιώθουν όσοι τουρίστες, και δεν είναι λίγοι, που επιλέγουν να περάσουν λίγες ημέρες ηρεμίας και … αυτοσυγκέντρωσης με την παρέα ή την οικογένεια τους σε ονειρεμένες εξοχικές κατοικίες που προσφέρουν ανέσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Ο κορωνοϊός φαίνεται να έβαλε το λιθαράκι του στη στροφή προς τις απομονωμένες βίλες, καθώς όπως προκύπτει από τις κρατήσεις ολοένα και περισσότεροι ξένοι, αλλά και Έλληνες τουρίστες τις επιλέγουν.

Βασική προϋπόθεση για όσους τις επιλέξουν είναι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αισθανθούν έστω και για λίγες ημέρες ως… Κροίσοι.

Η Voria.gr έκανε μια αναζήτησή σε ιστοσελίδες ενοικίασης πολυτελών καταλυμάτων για το διάστημα 1 με 10 Ιουλίου και σας παρουσιάζει ενδεικτικά μερικές βίλες στολίδια στη Χαλκιδική.

Δώδεκα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει πολυτελής βίλα που διαθέτει πισίνα, γήπεδο βόλεϊ, μπάσκετ, τζακούζι και μπάρμπεκιου στα Νέα Μουδανιά. Εκτείνεται σε 600τμ. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 2.500 ευρώ.

VIP βίλα που βρίσκεται στο χωριό Σάνη, μπορεί να υποδεχτεί έξι άτομα. Διαθέτει δυο σαλόνια με πανοραμικά παράθυρα και θέα στη θάλασσα, τρία υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών με γραφείο καθώς επίσης δυο χώρους κουζίνας και πέντε μπάνια. Επιπλέον προσφέρει στους φιλοξενούμενους της πισίνα, βεράντα, κήπο καθώς και δωμάτιο μπιλιάρδου. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 2.149 ευρώ.

Ευρύχωρη βίλα στη Νικήτη με θέα τα νερά του Αιγαίου αλλά και το καταπράσινο τοπίο του Αγίου Όρους, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρια μπάνια. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης 70 κυβικών μέτρων καθώς και ιδιωτική παραλία. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 1.350 ευρώ.

Μια άνετη διαμονή θα έχουν όσοι επιλέξουν βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 άτομα με πολλές ανέσεις (πισίνα, τζακούζι, τραμπολίνο κ.α.) στη Σάνη. Διαθέτει τεσσάρα υπνοδωμάτια ενώ η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 630 ευρώ.

Οκτώ άτομα μπορεί να φιλοξενήσει βίλα στην Άφυτο Χαλκιδικής. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και αναπτύσσεται σε 330 τ.μ. Αποτελείται από τρία επίπεδα, (υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο). Διαθέτει επιπλωμένη βεράντα στη βίλα, ιδιωτική πισίνα και κήπο με μπάρμπεκιου. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 1.150 ευρώ.

Στο Ποσείδι, σε ένα καταπράσινο οικόπεδο, μπροστά στη θάλασσα βρίσκεται βίλα που περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 7 άτομα. Η τιμή ανά βραδιά είναι 825 ευρώ.