Skip to main content

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό

Από την ερχόμενη Πέμπτη τα μεσάνυχτα και για περίπου 2,5 ώρες θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στo τμήμα «Α/Κ Μετσόβου - Α/Κ Παναγιάς» και στον Α/Κ Βενέτικου με κατεύθυνση από Γρεβενά προς Ιω

Από την ερχόμενη Πέμπτη τα μεσάνυχτα και για περίπου 2,5 ώρες θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στo τμήμα «Α/Κ Μετσόβου - Α/Κ Παναγιάς» για τη διενέργεια ελέγχων και δοκιμών για θέματα ασφαλείας σηράγγων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την «Εγνατία Οδός» κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους της Εγνατίας Οδού, την Πέμπτη 26-04-2012 και ώρα 00:15 έως 02:45.

Κατά το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, στον Α/Κ Βενέτικου με κατεύθυνση από Γρεβενά προς Ιωάννινα.

Η μετακίνηση μεταξύ του Α/Κ Μετσόβου και Α/Κ Βενέτικου, όπου θα υπάρχει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών – Κρανιάς – Μηλιάς.

Η «Εγνατία Οδός» ζητά την κατανόηση των οδηγών και συστήνει την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τα τηρούν τα όρια ταχύτητας.