Skip to main content

Διακόπτεται η κυκλοφορία στην Αιγαίου από Δευτέρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας των εργασιών κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων στις οδούς Αιγαίου και Εθνικής Αντίστασης του δήμου Καλαμαριάς από την ΕΥΑΘ, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα, 12 Απριλίου,
Για επτά περίπου ημέρες θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αιγαίου από τη συμβολή της με την οδό Θερμαϊκού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης, καθώς και στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εθνικής Αντίστασης σε μήκος 50 περίπου μέτρων πριν από τη συμβολή της με την οδό Αιγαίου.

Αιτία είναι οι εργασίες κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων στις οδούς Αιγαίου και Εθνικής Αντίστασης του δήμου Καλαμαριάς από την ΕΥΑΘ, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, και θα διαρκέσουν 30 ημέρες.

Στη συνέχεια θα διακόπτεται τμηματικά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων  εναλλάξ στο δεξιό και στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εθνικής Αντίστασης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Καραβαγγέλη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αιγαίου

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται:

α. Όσον αφορά στη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αιγαίου, μέσω των οδών Θερμαϊκού, Μητροπολίτου Κυδωνιών, Ανδριανουπόλεως και τους γύρω δρόμους.

β. Όσον αφορά στον περιορισμό της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο της οδού Εθνικής Αντίστασης, από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της ίδιας οδού που θα διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας και για το λόγο αυτό θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος της ζώνης των έργων καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τις εκτροπές των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.