Skip to main content

Διάκριση από το National Geographic για το Αristi Mountain Resort

Στην κατηγορία των Unique Lodges of the World, εντάχθηκε το ξενοδοχείο Αristi Mountain Resort που βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου.

Μεγάλη διάκριση για τον ορεινό τουρισμό της Ελλάδας, φέρνει η  ένταξη του ξενοδοχείου Aristi Mountain Resort & Villas στα Ζαγοροχώρια, στο χαρτοφυλάκιο του brand Unique Lodges of the World, από το Νational Geographic.

Η ένταξη έγινε μετά  από πολυήμερο επιτόπιο έλεγχο από στελέχη του National Geographic που ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για τον σκοπό αυτό.

Το Aristi Mountain Resort & Villas, κατάφερε να γίνει μόλις το 2ο μέλος της αλυσίδας στην Ευρώπη. Μάλιστα και το έτερο ευρωπαϊκό μέλος βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη (Kapari Natural Resort). Τα Unique Lodges of the World  αριθμούν σήμερα 45 μέλη, από όλο τον κόσμο, από την Αφρική, την Αυστραλία, τη Γαλλική Πολυνησία, την Αμερική και την Ευρώπη.

Η βασική προϋπόθεση για να ενταχθεί ένα ξενοδοχείο στην αλυσίδα είναι η ενσάρκωση των αξιών του National Geographic και των ταξιδιωτών του. Τα καταλύματα που επιλέγονται θα πρέπει να ακολουθούν καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και να στηρίζουν έμπρακτα την δέσμευση τους για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι επισκέπτες τους δε, θα πρέπει να απολαμβάνουν μια πλούσια σειρά ουσιαστικών εμπειριών που τους φέρνει σε επαφή με τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου.
 
To Aristi Mountain Resort & Villas συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και έχει πρόσφατα βραβευτεί ως το καλύτερο «Luxury Hideaway Resort» της Ευρώπης, από τα World Luxury Hotel Awards.