Skip to main content

Διάκριση οκτώ γερμανικών εταιρειών στα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Οι οκτώ διακρίσεις αφορούν εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια σε καινοτομία, διορατικότητα κια εξωστρέφεια.

Οκτώ εταιρείες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια συνέβαλαν τα μέγιστα με τις επενδύσεις και τη δράση τους για τη στήριξη και την ανάπτυξη των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων, διακρίνονται στη φετινή εκδήλωση των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η εκδήλωση των βραβεύσεων θα πραγματοποιηθεί από την Palladian Communications σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η τελετή απονομής των βραβείων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, με ώρα προσέλευσης 17:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, και θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Οι οκτώ διακρίσεις αφορούν εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια για τη διορατικότητά τους, την καινοτόμα δράση τους, την ταχύτατη ανάπτυξή τους, την εξωστρέφειά τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία τους στον επιχειρηματικό στίβο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την εναρμόνισή τους με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί, επίσης, τιμητικό βραβείο σε ανώτατο στέλεχος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για την προσφορά του στο ελληνογερμανικό επιχειρείν.

Η επιλογή των ανωτέρω διακρίσεων προέκυψε έπειτα από την αξιολόγηση ειδικής επιτροπής, στην οποία προέδρευσε ο κ. Διονύσης Χιόνης, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γερμανία είχε αναδειχθεί πέρυσι ως τιμώμενη χώρα στην 85η ΔΕΘ, που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, για αυτό και η κριτική επιτροπή επίλεξε να βραβεύσει φέτος, τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες συνέβαλαν διαχρονικά στην ενίσχυση των ελληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Σημειώνεται ότι η φετινή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί υβριδικά και θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, ενώ για τους παρευρισκόμενους προσκεκλημένους θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID19.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications, η οποία το 2021 κλείνει 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: ALPHA BANK, ΔΕΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EY και PreZero.