Skip to main content

Διαμαντόπουλος:Να απαγορευθούν τα βαρέα οχήματα σε Χαλάστρα-Άξιο-Σίνδο

«Οι επανειλημμένες εκκλήσεις των δημοτών του δήμου Δέλτα και η πίεση προς την πολιτεία φαίνεται πως πιάνουν επιτέλους τόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ανακοίνωση του δήμου σχετικά με τη διέλευση βαρέων οχημάτων μέσα από τους οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων Αξιού και Χαλάστρας, αλλά και τη Σίνδο, ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, επικοινώνησε με τον νυν δήμαρχο Μ. Φωτόπουλο ώστε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Έχουμε επισημάνει από καιρό την απαράδεκτη διέλευση των βαρέων οχημάτων μέσα - στην κυριολεξία - από τα σπίτια μας. Ζητήσαμε μαζί με τους κατοίκους το αυτονόητο. Να απαγορευθεί η διέλευση, να μπουν οι σχετικές σημάνσεις και να ξεκινήσουν οι απαραίτητοι καθημερινοί έλεγχοι από την Τροχαία» τονίζει ο Αλ. Διαμαντόπουλος.

«Οι επανειλημμένες εκκλήσεις των δημοτών του δήμου Δέλτα και η πίεση προς την πολιτεία φαίνεται πως πιάνουν επιτέλους τόπο» προσθέτει.

«Ελπίζουμε και τα επόμενα βήματα να γίνουν πράξη από την Πολιτεία και να μην αποδειχθούν απλές προεκλογικές υποσχέσεις» καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα.