Skip to main content

Διαμαντόπουλος: Καμία συναλλαγή για αντιδημαρχίες στον Δ. Δέλτα

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Δέλτα, Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.

«Θα διερευνήσουμε αν υπάρχουν δυνατότητες προγραμματικής σύγκλησης με τη νέα δημοτική αρχή για να προσφέρουμε σε αυτόν τον τόπο», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Σε δήλωσή του μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών ξεκαθαρίζει ότι δεν θα γίνει «καμία συναλλαγή, καμία συνδιαλλαγή με αντιδημαρχίες, καμία συμφωνία πριν αποφασίσει ο λαός κάτω από το τραπέζι».

«Αυτά μακριά από εμάς. Μακριά από τη γενιά μας. Θέλουμε μόνο να είμαστε χρήσιμοι και να δουλέψουμε για τον τόπο. Είτε από θέση ευθύνης είτε από την αντιπολίτευση», τονίζει ο κ. Διαμαντόπουλος, ο οποίος απέσπασε στις εκλογές ποσοστό πάνω από 15%.

Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του συνδυασμού, σε όλους τους υποψήφιους και σε όλους όσους στάθηκαν εθελοντικά στο πλευρό μας.

Το ταξίδι τώρα ξεκινά. Και θα είναι υπέροχο. Είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμά μας. Κοιτάξαμε στα ίσια τον νυν δήμαρχο, πρώην δημάρχους, κόμματα, υπουργούς και βουλευτές.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο αναλύσαμε σε κάθε περιοχή του δήμου μας, τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας και δεσμευτήκαμε ότι για εμάς τίποτα δεν τελειώνει στις 26 Μαΐου. Δεσμευτήκαμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά για το καλό του τόπου μας, για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα.

Και αυτό θα πράξουμε με συνέπεια. Το άκρως τιμητικό ποσοστό, σε μια αυθεντικά ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική πρόταση με βάση τη νέα γενιά του τόπου, μας δυναμώνει για τη συνέχεια. Αλλά παράλληλα μας κάνει να αισθανθούμε το βάρος της ευθύνης για την επόμενη μέρα.

Πορευτήκαμε και θα πορευτούμε στο μέλλον με σεβασμό στους συνδημότες μας. Αυτοί θα κληθούν την επόμενη Κυριακή να εκλέξουν τον δήμαρχο τους.

Εμείς σαν νέα γενιά του τόπου θα αναμένουμε την ετυμηγορία των δημοτών. Ο καθένας από εμάς, από όλους τους συντελεστές του συνδυασμού προφανώς και είναι ελεύθερος να αποφασίσει ότι αυτός κρίνει καλύτερο.

Μετά την απόφαση του λαού, εμείς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ο Δήμος μας" θα διερευνήσουμε αν υπάρχουν δυνατότητες προγραμματικής σύγκλησης με τη νέα δημοτική αρχή για να προσφέρουμε σε αυτόν τον τόπο.

Το ξεκαθαρίζουμε από τώρα. Καμία συναλλαγή, καμία συνδιαλλαγή με αντιδημαρχίες, καμία συμφωνία πριν αποφασίσει ο λαός κάτω από το τραπέζι.

Αυτά μακριά από εμάς. Μακριά από τη γενιά μας. Θέλουμε μόνο να είμαστε χρήσιμοι και να δουλέψουμε για τον τόπο. Είτε από θέση ευθύνης είτε από την αντιπολίτευση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και πάλι και επαναλαμβάνω για εμάς, τη νέα γενιά του τόπου, τώρα όλα ξεκινούν, τώρα είναι μόνο η αρχή.