Skip to main content

Διπλή διαμαρτυρία κατά Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (φωτο+ vid)

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Κεντρική Μακεδονία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλατεία Δημοκρατίας ξεκίνησε γύρω στις 19.00 η πορεία περίπου 1000 ατόμων, μελών του ΠΑΜΕ αλλά και αγροτικών συλλόγων, σωματείων και φορέων της πόλης.Τα άτομα, που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατευθύνονται προς τα δυτικά.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Λαγκαδά, η Μοναστηρίου, η Εγνατία και η 26ης Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ λίγο μετά τις 19.00 ξεκίμησε και η πορεία από την συγκέντρωση των μελών των Συλλογικοτήτων και των αντιεξουσιαστών, που είχαν συγκεντρωθεί στο άγαλμα του Βενιζέλου για το Αναπτυξιακό Συνέδριο και την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Τα περίπου 500 άτομα κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται το Συνέδριο.