Skip to main content

Διαμαρτυρία από τους πρώην εργαζομένους της Coca Cola

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12 στην πλατεία Αριστοτέλους, ως αντίδραση στις χορηγίες.

«Να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του απέναντι στα συμφέροντα της Θεσσαλονίκης» καλεί το Γιάννη Μπουτάρη το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε, με αφορμή το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης για τον οποίο εξιοποιήθηκαν χορηγίες από την Coca Cola 3E και την ELDORADO GOLD.

Το Σωματείο καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12 στην πλατεία Αριστοτέλους, κατά της απόφασης για τις χορηγίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Η Διοίκηση του Σωματείου μας καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης με αποκλειστικούς χορηγούς τις πολυεθνικές Coca Cola 3E και ELDORADO.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2016 στο Κέντρο Αγώνα στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 12.00 η ώρα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να βροντοφωνάξουμε και πάλι «Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης» και να καλέσουμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες τους απέναντι στα συμφέροντα της Θεσσαλονίκης και την αξιοπρέπεια των δημοτών και των κατοίκων της πόλης και να μη συμπεριφέρονται ως επαίτες των πολυεθνικών εταιρειών».