Skip to main content

Διανομή φρούτων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ - ΚΕΑ στον δήμο Θερμαϊκού

Η διανομή των πορτοκαλιών θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού

Σε διανομή πορτοκαλιών θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού, ως εταίρος της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), στους 1.153 περίπου δικαιούχους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 15-3-2019.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

- Τρίτη 16 Απριλίου 2019, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ )
- Τετάρτη  17 Απριλίου 2019, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω )

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν σε κάθε δικαιούχο είναι 10 κίλα, τα οποία πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα στο email τους.

Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι, λόγω του βάρους των προϊόντων.

Η επόμενη διανομή του προγράμματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί από το Δήμο Θεσσαλονίκης, ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, η διενέργεια του Διεθνούς Διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ/FEAD)».