Skip to main content

Διανομή νωπών προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από Δήμο Θεσσαλονίκης

Σήμερα θα διανεμηθούν νωπά προϊόντα και ειδη παντοπωλείου σε δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Κοινότητας Τριανδρίας

Διανομή νωπών προϊόντων (κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, λάχανο, τυρί) και ειδών παντοπωλείου (μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, φακές, φασόλια, ζάχαρη, ντοματοπολτό), πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ( 1 και 2 Mαρτίου 2018 -9:00-14:00).

Σήμερα θα διανεμηθούν νωπά προϊόντα και ειδη παντοπωλείου στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Στις 2 Μαρτίου θα διανεμηθούν τα ίδια προϊόντα στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 5.100 δικαιούχων, θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet.