Skip to main content

Διαπλατύνθηκε και ασφαλτοστρώθηκε κομβικός δρόμος στα Διαβατά

Με τις εργασίες αποκατάστασης έγινε η παράλληλα και η διαπλάτυνση της οδού ενώ τοποθετήθηκαν πεζοδρόμια εκατέρωθεν του δρόμου στα Διαβατά.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην οδό Παπανικολάου Μακεδονομάχου στα Διαβατά και ο δρόμος που συνδέει την κοινότητα με  την Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς δόθηκε προς χρήση στους πολίτες, ικανοποιώντας ένα αίτημα χρόνων.

Οι εργασίες διαπλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής με τα συνεργεία να εργάζονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ο δρόμος που περνά μπροστά από τις εργατικές κατοικίες των Διαβατών και εξυπηρετούσε πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας δεκάδες αυτοκίνητα καθημερινά, είχε υποστεί καθίζηση και σε πολλά σημεία του είχε καταστραφεί.

Με τις εργασίες αποκατάστασης έγινε η παράλληλα και η διαπλάτυνση της οδού ενώ τοποθετήθηκαν πεζοδρόμια εκατέρωθεν του δρόμου και αποκαταστάθηκε η τηλεποικοινωνιακή σύνδεση με τις εργατικές κατοικίες.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης επιθεώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής τις εργασίες και ευχαρίστησε τους εργάτες που τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας εργάστηκαν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες , ολοκλήρωσαν το έργο που άρχισε πριν την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ευχαριστώ τους εργάτες που κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο έχοντας προμηθευτεί τις ειδικές άδειες για εργασία και δούλεψαν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας» υπογράμμισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και διαμήνυσε στους πολίτες την ανάγκη να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να αποφασιστεί η άρση των μέτρων από την κυβέρνηση. «Ο δρόμος αυτός ας χρησιμοποιηθεί μόνο για έκτακτη ανάγκη και ας συνεχίσουμε να τηρούμε ευλαβικά την απαγόρευση κυκλοφορίας για να κρατήσουμε μακριά μας τον Κοροναίο και να μπορέσουμε να χαρούμε υγιείς το τέλος της κρίσης που βιώνουμε» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.