Skip to main content

Διαπραγματεύσεις για την άρση των ban από την ΚΑΕ Άρης

Οι επικεφαλής του «Αυτοκράτορα» στοχεύουν στην άρση των απαγορευτικών στις μεταγραφές και έπειτα να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ.

Σε διαπραγματεύσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές για να γίνει η άρση των ban, έξι πλέον στον αριθμό, βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης.

Όπως μεταδίδει ο «Arena», γίνεται προσπάθεια να δεχθούν οι πιστωτές να πληρωθούν άμεσα μία δόση από τα οφειλόμενα, ώστε να κάνουν πίσω και να γίνει άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Οι συζητήσεις του «Αυτοκράτορα» με τους πιστωτές της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τα ban με στόχο να αποσυρθούν τα απαγορευτικά των μεταγραφών και έπειτα να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ.

Σημειώνεται πως οι πληροφορίες θέλουν την υπηρεσιακή διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να αναζητά περίπου 70.000 ευρώ ενώ από την πλευρά τους οι πιστωτές φέρεται να ζητούν να τους καταβληθεί το σύνολο των δόσεων για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και σε αυτή την περίπτωση το σύνολο ανεβαίνει στις 100.00 ευρώ.