Skip to main content

Διαψεύδει ενδεχόμενη πτώχευση η Ατλάντικ

Διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα για την οικονομική κατάστασή της και το ενδεχόμενο υπαγωγής της στο άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα η εταιρία σούπερ μάρκετ Ατλάντικ.
Διαψεύδει κατηγορηματικά η εταιρία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ ΑΕ δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφορικά με ισχυρισμούς που αφορούν στην οικονομική κατάσταση της εταιρίας και το ενδεχόμενο υπαγωγής της στο άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα.

Επιπλέον, σε ανακοίνωσή της η εταιρία δηλώνει ότι η εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων της γίνεται κανονικά μέσα στο σύνηθες πλαίσιο της τρέχουσας εμπορικής πρακτικής. Στην παρούσα φάση και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, δεν συντελούνται συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για την είσοδο στην εταιρία στρατηγικού επενδυτή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η η εταιρία δεν αποκλείει μελλοντικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών της στόχων και συγκεκριμένα της αναδιάρθρωσης των υφιστάμενων λειτουργιών και του δικτύου των καταστημάτων, εφόσονπληρούνται οι προϋποθέσεις και οι απαιτήσεις που θέτει η διοίκηση.