Skip to main content

Διαψεύδει ο Πεταλωτής τα περί μυστικής σύσκεψης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η υπουργός Οικονομίας, Λ. Κατσέλη, είχε μυστική σύσκεψη για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.  Πεταλωτής, διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η υπουργός Οικονομίας, κα Κατσέλη, είχε μυστική σύσκεψη για το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Ο κ. Πεταλωτής είπε ότι «και για το θέμα του Σκαραμαγκά και για το θέμα του λιμανιού έχει γίνει συλλογική δουλειά από την κυβέρνηση, η οποία δεν μπορεί να συκοφαντείται», ενώ παρέπεμψε και σε δήλωση στην οποία θα προβεί η υπουργός Οικονομίας.

Ερωτηθείς αν το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά θα συζητηθεί στη σημερινή απογευματινή σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή των κυρίων Πάγκαλου, Παμπούκη, Δρούτσα, Βενιζέλου, Μπεγλίτη και Πεταλωτή και, αν ναι, γιατί η κ. Κατσέλη δεν συμμετέχει σε αυτή, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι «οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά την σύσκεψη».

Σε ό,τι αφορά στο αν στη συγκεκριμένη σύσκεψη θα συζητηθεί ή θα αποτελέσει αντικείμενο του ΚΥΣΕΑ, ζήτημα αλλαγής της δέσμευσης της προηγούμενης κυβέρνησης για τη μετακίνηση της ελληνικής δύναμης, που συμμετέχει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, στην πιο επικίνδυνη περιοχή των εχθροπραξιών, ο κ. Πεταλωτής απάντησε πως «όταν υπάρξει απόφαση, θα ανακοινωθεί».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ